Hulp nodig? Bel ons: 020-348 48 72 of mail naar info@bierviltjebedrukken.nl

Bierviltjes bedrukken kleine oplage


Bierviltjes bedrukken met een kleine oplage

Bierviltjes bedrukken is zowel mogelijk in een kleine oplage als in een grote oplage.

Voor een verjaarsdagsfeest, bijvoorbeeld voor een Abraham of een Sara, is een kleine oplage meer dan voldoende. Je kunt dan heel goedkoop bierviltjes bedrukken van 50 tot en met 1000 stuks.

Bierviltjes voor een verjaardagsfeestje!

De reden dat kleine oplages wat voordeliger geprijsd zijn dan de grote oplage, is omdat er een andere druktechniek wordt toegepast. Viltjes bedrukken met kleine oplage wordt digitaal gedrukt, terwijl grote oplages offset gedrukt worden.

Bierviltjes bedrukken is dubbelzijdig én enkelzijdig mogelijk en ook nog allebei in full color. Het voordeel is dat je bij een kleine oplage nog kan kiezen voor snellere levertijden. Als je geen haast hebt, dan kun je kiezen voor een budget levering. Bij budget levering duurt het 5 werkdagen totdat je viltjes wordt bezorgd.

Moet het bedrukken snel gebeuren? Dan heb je nog de keuze uit de standaard levering. Bij de standaard levering hoef je maar 3 werkdagen te wachten. Ben je dus vroeg in de week al aan het bestellen, dan heb je ze dezelfde week al binnen.

Heeft het bierviltjes bedrukken spoed? Dan kun je telefonisch contact opnemen. We zullen dan in onderling overleggen bekijken wat de mogelijkheden zijn om de viltjes zo spoedig mogelijk bij je af te leveren.Domeinnaam is onderdeel van Drukbedrijf - De online drukkerij van Nederland