Hulp nodig? Bel ons: 020-348 48 72 of mail naar info@bierviltjebedrukken.nl

Bierviltjes bedrukken


Bierviltjes bedrukken

Rond 1880 werden de onderzetters van aardewerk en porselein vervangen door vilt. Porselein en aardewerk brak te snel en werd daardoor erg duur. Een kartonnen variant is natuurlijk een stuk goedkoper en makkelijker te produceren.

Waarom bierviltjes bedrukken?

Viltjes kun je gebruiken voor in cafés en restaurants, maar ook tijdens feestjes of andere evenementen. Denk bijvoorbeeld niet alleen aan een bruiloft, want het feestje voor een Abraham of een Sara moet natuurlijk ook goed gevierd worden. Zo zijn viltjes voor het feest van een huwelijk natuurlijk erg leuk en kun je een foto van het liefdeskoppel laten maken en hierop bedrukken. In het geval van een Abraham of een Sara, kun je natuurlijk de jarige erop laten bedrukken.

Daarnaast kun je het ook als bedrijf op een commerciële manier gebruiken en deze uitdelen op een beurs. Wanneer je klanten deze gaan gebruiken, dan zullen zij jouw bedrijfsinformatie en mogelijkheden altijd op tafel zien liggen. Zo blijf je Top of Mind!

Het productieproces

Iedereen kent de viltjes wel, maar hoe gaat het proces van een bierviltje bedrukken dan precies in zijn werk?

Het begint bij het aangeven van welke vorm je precies wilt hebben. Op basis daarvan kun je een ontwerp gaan maken. Dus wil je bijvoorbeeld een ronde of vierkante vorm hebben, dan kun je op basis van de afmetingen die je krijgt een ontwerp maken.

Wanneer jouw ontwerp klaar en goedgekeurd is, zal het worden bedrukt op vilt. Door middel van stansen zullen alle individuele viltjes eruit gesneden worden. Dit betekent niets meer of minder dan het uitsnijden van bepaalde vormen.

Tegenwoordig is bierviltjes bedrukken ook helemaal naar eigen smaak mogelijk. Bierviltjes bedrukken is ook dubbelzijdig mogelijk in full-color. Kijk voor alle mogelijkheden bij “Ontwerpen” of “Met foto”.

Levertijden en spoed

Voor kleine oplages tot en met 1000 stuks, die je digitaal wilt laten drukken, kun je kiezen voor een budget levering of een standaard levering. Budget levering zal 5 werkdagen duren en de standaard levering duurt 3 werkdagen. Digitaal kun je al bierviltjes bedrukken vanaf 50 stuks.

Wanneer je de viltjes offset gedrukt wilt hebben, dan moet je een minimum aantal van 250 stuks afnemen. Deze worden dan met 11 werkdagen geleverd. Heeft het bierviltjes bedrukken spoed? Dan kun je altijd telefonisch contact opnemen en zal alles op alles gezet worden om de viltjes zo snel mogelijk te leveren.

Goedkoop bierviltjes bedrukken

Gemakkelijk en goedkoop bierviltjes bedrukken voor een “kleine oplage” of voor een “grote oplage” is mogelijk. Digitaal bedrukken kan van 50 tot en met 1000 stuks. Wil je meer hebben? Vanaf 250 stuks kun je de viltjes, zoals eerder al aangegeven, ook offset laten drukken. Dat is weer goedkoper dan digitaal bedrukken. Met een maximaal aantal van 20.000 stuks, kun je meer dan voldoende in een keer bestellen. Is het toch niet voldoende? Neem dan gerust telefonisch contact op.



Domeinnaam is onderdeel van Drukbedrijf - De online drukkerij van Nederland