Hulp nodig? Bel ons: 020-348 48 72 of mail naar info@bierviltjebedrukken.nl

Bierviltjes grote oplage


Bierviltjes bedrukken met een grote oplage

Bierviltjes bedrukken in grote oplage voor jouw café!

Bierviltjes bedrukken is zowel mogelijk in een grote oplage als in een kleine oplage.

Het produceren van grote oplages begint al vanaf 250 stuks en kan offset gedrukt worden.De reden dat grote oplages apart zijn van de kleine oplages, is omdat grote oplages offset gedrukt worden. Offset bierviltjes bedrukken is pas vanaf 250 stuks te bestellen, omdat deze drukmethode wat hogere vaste kosten heeft dan de drukmethode voor de kleinere oplages. Echter is de kwaliteit van de offset drukmethode wel wat beter. Het is daarnaast goedkoper om in één keer 500 stuks te kopen dan twee keer apart 250 stuks. Vaste kosten worden berekend voor het drukklaar maken van de drukmachine. Als je een product dus twee of meerdere keren apart van elkaar laat bestellen, dan moet de machine dus ook meerdere keren drukklaar gemaakt worden. Daardoor zullen de vaste kosten ook telkens weer terugkomen.

Wij adviseren je daar dus even bij stil te staan en te bedenken of je er in de toekomst eventueel meer nodig hebt. Beter iets te veel bestellen dan dat je een volgende weer extra moet laten bij drukken. Zo zou een grotere oplage in een restaurant of café een goed idee kunnen zijn, zodat je weer een tijdje vooruit kan.

Bierviltjes bedrukken is zowel dubbelzijdig als enkelzijdig mogelijk in full color.

Bij grote oplages valt je keuze automatisch op budgetlevering en duurt het uiterlijk 11 werkdagen tot je viltjes binnen zijn.

Heeft het bierviltjes bedrukken spoed? Neem dan telefonisch contact op om te vragen naar de mogelijkheden voor een spoedlevering. Wij zoeken graag uit wat we voor je kunnen betekenen.Domeinnaam is onderdeel van Drukbedrijf - De online drukkerij van Nederland