Hulp nodig? Bel ons: 020-348 48 72 of mail naar info@bierviltjebedrukken.nl

Bierviltjes met foto


Bierviltjes met foto laten bedrukken

Bierviltjes met foto

Wil jij bierviltjes met foto hebben? Let dan altijd goed op de afmetingen.

Alle soorten viltjes hebben een afloop. Wanneer bijvoorbeeld op een ronde onderlegger met een diameter van 90 mm een foto geplaatst wordt, op exact dezelfde grootte als het viltje, dan krijg je hier een wit-rand omheen. Vraag dus altijd een werktekening op, zodat je ook het bierviltjes formaat weet mét aflooprand.

Door met de aflooprand rekening te houden voorkom je dat je bierviltjes met foto krijgt waarbij de foto onbedoeld wordt afgekapt bij de rand. Dit, terwijl je dacht dat het precies op het viltje zou passen. Door de foto ook op de aflooprand te plaatsen, zal er geen wit-rand komen, maar zal de afbeelding tot aan de rand worden afgedrukt.

Bierviltjes met foto bedrukken

Je kunt viltjes voor allerlei doeleinden laten bedrukken met foto.

Bierviltjes voor het bruidspaar

Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft. Zo kun je een foto van de twee verloofden met een leuke tekst op het bierviltje bedrukken. Op deze manier maak je de viltjes persoonlijk en geheel passend aan het soort feest, zoals in dit geval bij een huwelijksfeest.

Zo heb je ook verjaardagsfeestjes. Is er een Abraham bijgekomen of een Sara? Zet de jarige met zijn of haar leukste foto op het viltje en zet aan de achterkant bijvoorbeeld wat leuke weetjes van die persoon. Wat heeft hij of zij in de afgelopen 50 jaar allemaal voor leuke, grappige of misschien een beetje stomme dingen gedaan?

Buiten feestjes om zijn er meer momenten waarop viltjes met foto van pas kunnen komen. Denk bijvoorbeeld aan bierviltjes reclame voor je bedrijf, waarbij de viltjes op een beurs worden weggegeven. Als jouw bedrijfsnaam elke dag bij een potentiële klant op tafel ligt, dan blijf je top of mind en ben je een stapje voor op de concurrent.

Kortom, bierviltjes personaliseren is absoluut mogelijk. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het bedrukken! Visitekaartjes, foto’s, teksten, logo’s en gebruik voor marketingactiviteiten zijn stuk voor stuk voorbeelden van mogelijkheden die er zijn. Heb jij nog meer of nog betere ideeën? Of heb je inspiratie voor je interieur nodig? Neem dan telefonisch contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.Domeinnaam is onderdeel van Drukbedrijf - De online drukkerij van Nederland